موسسه تحقیقاتی کانترپوینت داده های مویط به جدول زمانی به روزرسانی اندروید در برندهای مختلف را جمع آوری کرده است و کشف کرده است که از میان مدل هایی که در سه ماهه سوم 20 به بازار آمده اند چه مدل های آپدیت اندروید 9 پای را دریافت کرده اند و سرعت دریافت آپدیت در آنها چگونه بوده است.
نوکیا برنده رقابت سرعت دریافت اندروید
برنده این رقابت بدون شک برند HMD و گوشی هایی نوکیا هستند. در حال حاضر 96 درصد از گوشی های نوکیا که در Q3 20 عرضه شده اند دارای اندروید Pie هستند. جالب اینجاست که تنها مدل هایی از گوشی نوکیا که اواخر سال 20 معرفی شدند نیستند که اندروید 9 را دارند، بلکه گوشی های نوکیا 6 و نوکیا 8 که 2017 به بازار آمده اند نیز این به روزرسانی را دریافت کرده اند.
پس از HMD، سامسونگ و شیائومی به ترتیب با 89 درصد و 84 درصد در جایگاه بعدی قرار گرفته اند. 82 درصد از گوشی های معرفی شده هوآوی در آن بازی زمانی هم اندروید جدید را دریافت کرده اند و این دیگر غول چینی را در جایگاه چهارم قرار می دهد. پس از هوآوی شاهد افت چشمگیری در جدول هستیم، اما
این تمام ماجرا نیست.
نام تعدادی از برندها مانند وان پلاس در این چارت ذکر نشده که البته آمار آن 100 درصد بود. این شرکت گوشی های زیادی معرفی نکرده است، اما همه مدل های آن از وان پلاس 3 به بعد در حال حاضر اندروید 9 را دریافت کرده اند؛ همه مدل ها از سال 2016 به بعد.
نوکیا و شیائومی در پشتیبانی از گوشی های میانlrm;رده خود عملکرد خوبی داشته اند؛ موردی که در همه برندها صدق نمی کند. در حقیقت تنها یک سوم از گوشی های زیر قیمت 200 دلار داری اندروید 9 Pie می باشند.
HMD در این موضوع هم از رقیبان خود برتر است، چرا که بیش از 90 درصد گوشی های نومیا در بازه قیمتی زیر 200 دلار آپدیت اندروید را دریافت کرده اند.
البته این فقط مربوط به دریافت به روزرسانی نیست، مهم است که کاربران چقدر باید برای دریافت آپدیت صبر کنند. برای صاحبان گوشی های نوکیا پاسخ این سوال "نه خیلی زیاد" است. 94 درصد از گوشی های نوکیا زیر یک سال آپدیت جدید را دریافت کرده اند.
سامسونگ از این نظر نسبتاً کند عمل کرده است و ارائه آپدیت آندروید 9 گاهاً بیش از 12 ماه به طور انجامیده است. هوآوی هم از این نظر سریع نبوده، در حالیکه شیائومی و لنوو برای تصاحب جایگاه دوم نبرد سختی دارند.
درباره این سایت